Over RealHosting

RealHosting is een middelgrote, Nederlandse hosting provider. Wij zijn gespecialiseerd in webhosting en domeinregistraties. Dat doen we al vanaf 2001. Met een hecht team van enthousiaste professionals zijn wij klein genoeg om persoonlijk te blijven en groot genoeg om een betrouwbare partner te zijn. Wij zijn iedere dag bezig met kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom werken we volgens ISO9001 normen. Dit garandeert een continu proces van verbetering. Het is niet voor niets dat klanten ons met gemiddeld een 9 waarderen!

Professional hosting, personal service

service

Uitstekend bereikbaar

Wij hebben een normaal telefoonnummer en nemen gemiddeld binnen 10 seconden op. Buiten kantooruren hebben wij een 24×7 storingsdienst paraat staan. Stel je ons een vraag voor 17u? Dan krijg je dezelfde werkdag nog een inhoudelijk antwoord!

verhuisservice

Unieke verhuisservice

Overstappen van hosting provider ingewikkeld? Niet als je naar RealHosting overstapt! Onze projectmanager en technici helpen je graag met een probleemloze overstap. Zo weet je zeker dat jouw overstap goed is geregeld. Zonder hoofdpijn.

zekere keuze

Een zekere keuze Kies je voor RealHosting, dan maak je een veilige keuze. We bestaan sinds 2001 en werken volgens ISO9001 normen. Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze referenties. De beschikbaarheid is gemiddeld meer dan 99,99%.
tools

Hosting. Makkelijk.

Het beheren van jouw hostingdiensten is nog nooit zo makkelijk geweest. Met ons revolutionaire control panel. Ben je wederverkoper? Dan kun je dit systeem ook whitelabel inzetten naar jouw klanten.

Ons team

We werken met 15 enthousiaste professionals vanuit onze thuisbasis Haarlem.

Maak persoonlijk kennis
Referenties

We doen graag ons best voor onze klanten. Enkele van onze klanten vertellen hun verhaal.

Bekijk onze referenties
Nieuwsberichten

Op onze website vind je ook het laatste nieuws over ons en informatie over onderhoud.

Bekijk de nieuwsberichten

Wil je contact met RealHosting?


terug naar boven